Cosul meu

0
Cele mai vizualizate

Blog

Avantajele prosopului de hârtie

Multi dintre noi, conștienți sau mai puțin conștienți de avantajele și beneficiile prosoapelor de bucătărie, cele din hârtie, am făcut alegerea de a le folosi  pe acestea, renunțând cu ușurință la cele din material textil.

Pentru că titlul articolul spune că avem anumite avantaje dacă le folosim, să parcugem textul și să le descoperim.

Avantajele prosopului de hârtie sunt:

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Ce detergent sa alegem intre pudra, lichid si capsule?

Detergenții cu pulbere nu sunt sexy, dar apar în câteva zone-cheie. Sunt ușor mai ieftini decât lichidele și sunt mult mai puțin costisitoare decât capsulele. Ambalajele din carton sunt mai ecologice decât sticlele din plastic sau capsulele. Deși toti detergenții se degradează în timp, pulberile au o durată de depozitare mai mare decât lichidele.

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By echipam AcoMarket
Avantajele detergenţilor în faţa săpunului de rufe

Având în vedere că mai există săpunul dedicat spălării rufelor, ne-am gândit să enumaram o serie de avantaje pe care le au detergenţii faţă de săpun.

În cele de mai jos veţi descoperi o serie de avantaje ale detergenţilor faţă de săpunul de rufe!

1. Detergenţii au o eficienţă mai mare în procesul de curăţare modem.

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Beneficiile balsamului de buze

Uscarea buzelor este una din experiențele cele mai neplăcute ale vieții. Deci, dacă oferiți îngrijire zilnică pentru a evita buzele crăpate sau pentru a trece prin chinul de a remedia buzele crăpate, trebuie să vă dați buzele cu nutrienți hidratanți. 

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By echipam AcoMarket
Cum să vă curățați bucătăria fără bătaie de cap

Bucătăria este inima și centrul casei, dar se murdărește repede. (Curățarea este partea dezavantajată a gătitului la domiciliu!) Dacă este neglijată, în afară de spălarea de bază și de ștergere, bucătăria poate ieși din zona confortabilă/igienică foarte repede. Acum vă propunem să uitați maratonul de curățare în week-end - puteți curăța bucătăria dintr-o parte în alta în numai  20 de minute pe zi.  

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Beneficiile folosirii săpunului

Deoarece pielea noastră este bombardată zilnic cu corpuri străine (microscopice) si alte influiente etxeterne, cum ar fi soarele ars, vânturile uscate, vremea rece, bacteriile și murdăria, strămoșii noștri îndepărtați au învățat rapid că menținerea sănătății pielii este o modalitate de viață mai bună și mai lungă. 

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket

Istoria parfumului

05.09.2017 09:10

Istoria parfumului

Când mirosim un anumit parfum, cum ar fi cel de piersică proaspătă, conectăm instantaneu și inconștient acest miros la o parte din memoria noastră. Mirosul poate evoca sentimentele și aduce amintiri pe care le-am uitat. Parfumul este, pur și simplu, o stăpânire a unora dintre cele mai frecvente mirosuri și combinația artistică a acestora pentru a produce un miros unic pentru o persoană individuală. Pentru a înțelege parfumul, ar fi trebuit să mergem  la începuturile sale, în vremea vechilor egipteni.

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket

Pași de urmat:

Întreținerea obișnuită: efectuați aspirarea perdelelor ca parte din rutina dvs. obișnuită de curățare.

Perdele ușoare: pot fi curățate în mașina de spălat.

Perdele din materiale delicate: ar trebui să fie spălate cu mâna pentru a reduce riscul de micșorare.

Perdelele fabricate din țesături grele: pot fi curățate cu abur, pentru a evita un proces de uscare lungă.

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum sa va curatati pielea

Mulți oameni nu-și dau seama că pielea este cel mai mare organ din dar așa  este! Pielea are sarcina  de a proteja organismul de infecții și germeni, deci este important să vă ajutați pielea și să aveși grijă de ea. Diferitele părți ale corpului necesită tehnici de curățare diferite, dar cel mai bun mod de a avea grijă de piele este să faceți curățarea acesteia ca o parte din rutina zilnică.

1.Identificați ce tip de ten aveți. Pielea se schimbă pe măsură ce înaintăm în vârstă, mai ales în timpul pubertății și adolescenței, și  din acest motiv căutarea produselor de îngrijire a pielii la  poate fi dificilă. Există ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Curatarea corpului si a mainilor AcoMarket.ro

1. Faceți baie sau duș în fiecare zi folosind apă caldă și fierbinte. În plus față de eliminarea murdăriei și a uleiului care poate cauza acneea corpului, dușul sau îmbăierea o dată pe zi, vă ajută la spălarea bacteriilor care provoacă mirosul corpului. În timp ce apa foarte fierbinte ar trebui evitată deoarece usucă pielea, folosiți totuși apă mai caldă când curățați corpul decât ați face pe față pentru a ucide bacteriile.

2. Curățați corpul în duș sau baie în condiții de siguranță. Ca și în cazul curățării feței, este important ca mâinile și ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Asc