Cosul meu

0

Hartie igienica Perfex alba 3 str. 24/set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Perfex alba 3 straturi, realizata din celuloza cu o gofrare moale in contact cu pielea.

2359 Lei
Hartie igienica Perfex alba 3 str. 24/set
Cantitate:


Hartia igienica Perfex alba 3 straturi 24/set, este realizata din celuloza cu o gofrare moale in contact cu pielea. Fina si catifelata, are culoarea alba‚ portionata si imprimata. Hartia igienica Perfex alba 3 straturi 24/set  moale si delicata la atingere. Fiind o hartie igienica gofrata Perfex este folosita atat in spatiile sanitare din casa, cat si in restaurante, hoteluri, centre de relaxare, societati comerciale sau alte spatii sanitare cu trafic moderat. Hartia igienica Perfex are 120 de foi /rola, este ambalata in seturi de 24 role.

Adauga opinia ta

Pret 23,59 Lei
BRAND PERFEX
Nr. role/pachet 21 - 30
Nr. straturi 3
Parfum FARA PARFUM

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.