Cosul meu

0

Online cumperi rapid si in siguranta. Pentru a comanda pe site-ul www.acomarket.ro, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa: 1. Cauta produsul dorit. Poti cauta un produs direct in campul special de cautare:header

 

Poti face filtrarea progresiva in functie de gama de produse dorita din lista afisata in partea superioaraSau te poti duce direct pe brandul dorit, iar de acolo poti selecta gama de produse dorite, urmand sa selectezi produsul cautat.Imediat dupa ce ai gasit produsul dorit, din pagina de produs sau din lista de produse, acesta poate fi adaugat in cos, insa nu inainte de a selecta cantitatea.In cateva secunde, se va deschide in mod automat cosul de cumparaturi, unde vei putea stabili daca este corecta cantitatea de produse pe care vrei sa o comanzi, sau daca trebuie sa mai adaugi.Ultimul pas este introducerea datelor de facturare si de livrare, stabilirea metodei de plata si de livrare. Daca toate acestea sunt corecte, ultimul pas este apasarea butonului "Plaseaza comanda" din partea dreapta jos.

In cazul in care comanda este plasata corect, vei primi un mesaj prin care se confirma acest lucru. In cel mai scurt timp, un coleg te va contacta telefonic la numarul de telefon transmis, pentru confirmarea comenzii si pentru stabilirea detaliilor privind livrarea.