Cosul meu

0

POLITICA DE RETURNARE

Produsele comercializate de noi pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice, cu conditia ca produsul sa corespunda vizual si cantitativ si sa nu prezinte urme de utilizare (ambalaj nedesigilat). Contravaloarea transportului retur cade in sacina clientului, iar suma aferenta achizitiei va fi virata in contul clientului in termen de maxim 14 zile din momentul in care produsele ajung in depozitul nostru si se face receptia acestora. Factura de retur va fi expediata prin Posta Romana la adresa mentionata de client. Astfel, datorita politicii de returnare foarte flexibile, puteti cumpara online cu incredere.

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea  produselor. 
Nu se accepta returnarea produselor  care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu produse conforme.

Produse cu lipsa de conformitate

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Acomarket, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.
In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produselor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client. 
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Acomarket.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor. 


Pentru returnarea produselor primite va rugam sa completati formularul de mai jos
Campurile marcate cu * sunt obligatorii


(denumire,producator)