Cosul meu

0

Metode de plată

 

1. Ramburs (numerar la curier)

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării.

Taxa financiară a acestui serviciu este suportată de client, însă în baza contractului încheiat între noi și firma de curierat, contract care este foarte avantajos. În cazul în care clientul are încheiate contracte cu alte firme de curierat, atunci se poate opta și pentru trimiterea curierului de către client la punctul de ridicare din loc. Piatra Neamț, str. General Dăscălescu nr. 365, jud. Neamț. Rambursul este taxa financiară percepută de curier pentru efectuarea acestui serviciu. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.
2. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

 Daca ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Metode de plata AcoMarket

Metode de plata AcoMarket


3. Plata online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

 După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Modalitati de plata in rate AcoMarketModalitati de plata in rate AcoMarketModalitati de plata in rate AcoMarketModalitati de plata in rate AcoMarket


4. Transfer bancar, Depunere în cont

La înregistrarea comenzii aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza facturii proformă emise de către SC Acord Trading S.R.L., după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua o depunere de numerar în contul SC Acord Trading S.R.L..

SC Acord Trading S.R.L. va pune la dispozitie urmatorul cont: RO16BTRLRONVBSG203907501 Banca Transilvania, filiala Piatra Neamț. Factura proformă este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul SC Acord Trading SRL a sumei aferente. Pentru ca plata să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe ordinul de plată să fie menționat numărul facturii proformă. Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.