Cosul meu

0

Scutece pentru adulti Evony Medium 30 buc/set

AcoMarket va recomanda, scutecele pentru adulti Evony Medium 30 buc/set, asigura protectie eficienta in incontinenta grava si medie, fiind potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.

8800 Lei
Scutece pentru adulti Evony Medium 30 buc/set
Cantitate:


Evony scutecele pentru adulti medium asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata. Acest produs este realizat din material textil alb foarte moale, testat dermatologic si microbiologic, care protejeaza sanatatea pielii. Cu un design anatomic si un sistem de prindere reglabil si sigur, se poate utiliza si ziua si noaptea, este potrivit pentru incontinenta medie si grava, protejand totodata impotriva mirosurilor neplacute.

80-130cm

7 picaturi

30buc/set

Adauga opinia ta

Pret 88,00 Lei
BRAND EVONY
Tip produs SCUTECE
Pentru ADULTI
Cantitate 21 - 50 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.