Cosul meu

0

Hartie igienica Zewa Deluxe White 3 straturi 8/set

AcoMarket va recomanda Zewa hartie igienica Deluxe White, hartie igienica clasica, fara parfum, dar care asigura curatarea si ingrijirea corespunzatoare a pielii. Rola groasa si compacta in 3 straturi confera delicatete si rezistenta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1967 Lei
Hartie igienica Zewa Deluxe White 3 straturi 8/set
Cantitate:


 Hartie igienica Zewa Deluxe White 3 straturi 8/set este o hartie igienica clasica, fara parfum, dar care asigura curatarea si ingrijirea corespunzatoare a pielii. Rola groasa si compacta in 3 straturi confera delicatete si rezistenta. Logo-ul de pe hartie garanteaza calitatea acesteia. Pachetul contine 8 role.

Adauga opinia ta

Pret 19,67 Lei
BRAND ZEWA
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.