Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Men Dove Clean Comfort 150 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray pentru barbati Dove Clean Comfort, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si mirosurilor neplacute pana la 48 de ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

772 Lei
Deodorant antiperspirant spray Men Dove Clean Comfort 150 ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Dove Clean Comfort 150 ml iti asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. Parfumul curat si proaspat combina note de lamaie, mandarina, lavanda si menta cu mosc si ambra. In plus, tehnologia unica ce contine agenti de hidratare protejeaza pielea impotriva iritatiilor.

Adauga opinia ta

Pret 7,72 Lei
Brand DOVE
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.