Cosul meu

0

Pastile impotriva tantarilor Baygon 30 buc

AcoMarket va recomanda pastilele impotriva tantarilor Baygon, eficiente impotriva tantarilor comuni si tantarilor tigru, cu durata de pana la 12 ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

663 Lei
Pastile impotriva tantarilor Baygon 30 buc
Cantitate:


Pastilele impotriva tantarilor Baygon se utilizeaza doar cu aparatul Baygon pentru pastile anti-tantari. Sunt eficiente impotriva tantarilor comuni si tantarilor tigru, datorita esentelor naturale. Au o actiune rapida si protejeaza pana la 12 h o camera de pana in 20mp. Sunt multicolore. Este un produs avizat de Ministerul Sanatatii. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 6,63 Lei
Brand BAYGON
Tip PASTILE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.