Cosul meu

0

Odorizant Microspray Glade Lavanda aparat + rezerva 10ml

AcoMarket va recomanda odorizantul Microspray Glade Lavanda aparat + rezerva este un produs cu design portabil, poate fi plasat oriunde in casa pentru prospetime instantanee, eliminand mirosurile neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1495 Lei
Odorizant Microspray Glade Lavanda aparat + rezerva 10ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizant Microspray Glade Lavanda aparat + rezerva este un produs cu design portabil, poate fi plasat oriunde in casa pentru prospetime instantanee, eliminand mirosurile neplacute. Functioneaza cu orice rezerva Glade Microspray. Pachetul contine odorizant si rezerva. Doar un puf din formula sa concentrata e suficient pentru a da viata oricarei incaperi si datorita dimensiunilor sale compacte il puteti lua oriunde mergeti.

Adauga opinia ta

Pret 14,95 Lei
Brand GLADE
Tip LICHID
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.