Cosul meu

0

Degresant plite si cuptoare Bozo 0.5l

AcoMarket va recomanda degresantul pentru plite si cuptoare Bozo, un produs degresant foarte eficient, cu un caracter puternic, alcalin.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei
Degresant plite si cuptoare Bozo 0.5l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Degresant plite si cuptoare Bozo 0.5l este un produs degresant foarte eficient, cu un caracter puternic, alcalin. Dizolva grasimea arsa si nearsa si alte resturi menajere rezultate in urma procesului de gatire.Poate fi folosit pe suprafetele tari, plite, cuptoare, hote, gratare, rotisoare, aragazuri, obiecte si vase din sticla, ceramica, email, inox, plastic, dar si faianta, gresie sau alte suprafete din bucatarii. Se utilizeaza in concentratia initiala sau diluat cu apa. Nu se aplica pe suprafete lacuite, aluminiu, linoleum sau textile. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand BOZO
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata ARAGAZ

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.