Cosul meu

0

Detergent lichid Savex 2 in 1 black 1.3l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Savex 2 in 1 black 1.3l, un detergent special ce pastreaza intensitatea culorilor inchise dupa fiecare spalare, prevenind decolorarea hainelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2100 Lei


Detergent lichid Savex 2 in 1 black 1.3l  este un detergent lichid, special conceput pentru culori inchise. Detergentul lichid Savex 2 in 1 black 1.3l pastreaza intensitatea negrului pentru mai mult timp. Inlatura murdaria de zi cu zi si previne scamosarea hainelor. Savex stie ca iti sta foarte bine in negru si te ajuta sa pastrezi culoarea hainelor. Asigura o spalare excelenta a hainelor si le pastreaza culoarea cat mai mult timp.

Adauga opinia ta

Pret 21,00 Lei
Brand SAVEX
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 5-10
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.