Cosul meu

0

Deodorant spray B.U. Heartbeat 150 ml

AcoMarket va recomanda B.U. Heartbeat este un deodorant pentru femei ce transmite feminitate, eleganta, dar si prospetime, veselie, fericire, adica exact trairile care caracterizeaza femeia moderna.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1040 Lei
Deodorant spray B.U. Heartbeat 150 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Deodorant spray B.U. Heartbeat 150 ml este un deodorant pentru femei. Combinand notele de parfum ce emana o usoara aroma de vanilie, combinata cu mosc si lemn de santal, B.U. Heartbeat transmite feminitate, romantism, dar si senzualitate si caldura, adica exact trairile care caracterizeaza femeia moderna.

Adauga opinia ta

Pret 10,40 Lei
Brand BU
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.