Cosul meu

0

Fond de ten Farmasi Stay Matte nr.6, 30 ml

AcoMarket va recomanda fondul de ten Farmasi Stay Matte, un fond de ten cu textura usoara, cremoasa, ce ofera acoperire fara cusur pe durata intregii zile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1845 Lei


Fondul de ten Farmasi Stay Matte este un fond de ten cu textura usoara, cremoasa, ce ofera acoperire fara cusur pe durata intregii zile fara sa faca tenul uleios si lucios. Formula sa este imbogatita cu multiminerale precum zinc, calciu, magneziu si cupru.

Adauga opinia ta

Pret 18,45 Lei
Brand FARMASI
Tip FOND DE TEN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.