Cosul meu

0

Absorbante Discreet Deo Irresistible 20/set

AcoMarket va recomanda, absorbantele Discreet Deo Irresistible 20/set, protejslipuri subtiri si flexibile, potrivite oricarui tip de slip, dau o senzatie de prospetime pentru cel mult 12 ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

433 Lei
Absorbante Discreet Deo Irresistible 20/set
Cantitate:


Discreet Deo Irresistible absorbante 20/set, cu note de iasomie, te fac sa te simti irezistibil de fresh. Protejslipurile sunt atat de subtiri si flexibile, incat se potrivesc oricarui tip de slip. In plus, datorita materialului care lasa pielea sa respire, te poti bucura de pana la 12 ore de cele mai uimitoare senzatii de prospetime.

Adauga opinia ta

Pret 4,33 Lei
Brand DISCREET
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare FEMEI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.