Cosul meu

0

Lapte intensiv regenerant Doina Antistres 200 ml

AcoMarket va recomanda, laptele intensiv regenerant Doina Antistres 200 ml, este un produs folosit pentru demachiere si ingrijire, ideal pentru toate tipurile de ten.

1320 Lei
Lapte intensiv regenerant Doina Antistres 200 ml
Cantitate:


Laptele intensiv regenerant Doina Antistres 200 ml este un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat pentru demachierea, curatarea si vitaminizarea tenului, dar si pentru intretinerea corporala. Laptele intensiv regenerant Doina Antistres hraneste pielea si reduce efectele stresului cotidian, datorita formulei imbunatatita cu vitamina C si vitamina E. Laptele Doina Antistres va ajuta sa aveti o piele hidratata, catifelata si protejata de efectele pe care le are asupra pielii stresul cotidian.

Adauga opinia ta

Pret 13,20 Lei
BRAND FARMEC
Tip ten MIXT
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate 101 - 250 ml
Tip produs DEMACHIERE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.