Cosul meu

0

Absorbante Seni Lady Super pentru incontinenta 15/set

AcoMarket va recomanda, absorbantele pentru incontinent Seni Lady Super 15/set, iti ofera protectie si siguranta maxima si nu contin parfum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2375 Lei
Absorbante Seni Lady Super pentru incontinenta 15/set
Cantitate:


Absorbantele Seni Lady Super 15/set, au o forma anatomica destinate femeilor cu incontinent usoara. Desi sunt asemanatoare absorbantelor igienice normale, au functii diferite, absorbantele urologice fiind ideale pentru problemele de incontinent. Capacitatea de absortie este mult mai mare decat a absorbantelor normale, datorita superabsorbantului din stratul interior, care are si rol de a neutraliza mirosurile neplacute.

Adauga opinia ta

Pret 23,75 Lei
Brand SENI
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare FEMEI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.