Cosul meu

0

Spray odorizant Rossini Fresh Lavanda 250ml

AcoMarket va recomanda odorizantul de camera Rossini Fresh Lavanda, improspateaza aerul din locuinta/biroul dumneavoastra repede si eficient.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

675 Lei


Odorizant de camera Rossini Fresh Lavanda improspateaza aerul din locuinta/biroul dumneavoastra repede si eficient. Elimina mirosurile neplacute. Parfum de calitate de lunga durata cu miros de lavanda. Rezerva pentru odorizant automatic ce dureaza pana la 60 de zile, folosit la setarea 36 min.

Adauga opinia ta

Pret 6,75 Lei
Brand ROSSINI
Tip SPRAY
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.