Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Dove Pomegranate 150ml

AcoMarket va recomanda, antiperspirantul spray Dove Pomegranate, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei de pana la 48 de ore, fiind in acelasi timp delicat cu pielea subratului.

1526 Lei
Deodorant antiperspirant spray Dove Pomegranate 150ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant spray Dove Pomegranate 150ml, bucura-te de prospetimea parfumului revigorant de rodie si lamaita, pentru a-ti incepe ritualul zilnic de frumusete cu un plus de energie, dar si cu o ingrijire delicata a pielii. Ofera protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei. Nu aplicati pe sau prin haine. Datorita formulei cu 0% alcool, Dove Pomegranate ajuta la reducerea aparitiei iritatiilor cauzate de epilare, pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de confort la fiecare utilizare.

Adauga opinia ta

Pret 15,26 Lei
BRAND DOVE
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.