Cosul meu

0

Silicon auto Polo Liliac 225 ml

AcoMarket va recomanda Siliconul auto Polo Liliac 225 ml, o solutie pe baza de silicon, cu parfum de liliac, protejeaza suprafata pe care se aplica si o face sa luceasca.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

575 Lei


Polo Liliac silicon auto este o solutie pe baza de silicon, cu parfum de liliac, protejeaza suprafata pe care se aplica si o face sa luceasca. Se aplica pe bordul automobilului, precum si pe orice suprafata din material plastic a acestuia. Suprafetele pe care se aplica acest silicon trebuie sa fie curate si uscate, inaintea folosirii produsului. Pulverizati de la o distanta de 15/20cm in mod vertical, dupa care folositi o panza curata si uscata. Veti obtine luciul dorit imediat.

Adauga opinia ta

Pret 5,75 Lei
Brand POLO
Tip produs SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.