Cosul meu

0

Odorizant camera Bozo Bubble Gum 0.5l

AcoMarket va recomanda odorizantul ambiental de camera Bozo Bubble Gum, cea mai practica modalitate de a improspata aerul din zonele urat mirositoare, precum si din alte spatii inchise.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1612 Lei
Odorizant camera Bozo Bubble Gum 0.5l
Cantitate:


Odorizantul ambiental de camera Bozo Bubble Gum este cea mai practica modalitate de a improspata aerul din zonele urat mirositoare( bai, toalete si nu numai), precum si din alte spatii inchise (diverse incaperi, autovehicule,etc.). Odorizantul Bozo este un odorizant concentrat cu aroma de guma turbo bubblegum. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat si persistent. Fiind creat pe baza de apa este prietenos cu mediul. Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune in locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice,etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise(autovehicule,vestiare,etc). Se pulverizeaza pe suprafete textile (perdele,draperii, tapiterii,covoare etc.)avand un efect maxim de parfumare.

Adauga opinia ta

Pret 16,12 Lei
Brand BOZO
Tip LICHID
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.