Cosul meu

0

Pasta de dinti Colgate Deep Clean Whitening 100 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Colgate Deep Clean Whitening 100 ml, care contine bicarbonat de sodiu ce inlatura in mod delicat petele, pentru a reda si mentine albul natural al dintilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

750 Lei


Pasta de dinti Colgate Deep Clean Whitening 100 ml contine bicarbonat de sodiu ce inlatura in mod delicat petele, pentru a reda si mentine albul natural al dintilor. Cu un periaj regulat, formula Colgate ajuta la inlaturarea placii fiind demonstrat clinic ca inlatura cariile, lasand dintii tai sanatosi si puternici

Adauga opinia ta

Pret 7,50 Lei
Brand COLGATE
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.