Cosul meu

0

Detergent automat Savex Tropical 2kg

AcoMarket va recomanda, detergentul automat Savex Tropical, un detergent sub forma de pudra care spala hainele impecabil, dandu-le o prospetime unica.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1800 Lei
Detergent automat Savex Tropical 2kg
Cantitate:


Detergent automat Savex Tropical, este un detergent sub forma de pudra care spala hainele impecabil, dandu-le o prospetime unica. Savex lupta impotriva petelor de zi cu zi precum praf, transpiratie, produse organice sau grasimi. Imprima hainelor un miros de fructe tropicale.

Adauga opinia ta

Pret 18,00 Lei
Brand SAVEX
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum TROPICAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.