Cosul meu

0

Ser impotriva caderii parului Gerovital Tratament Expert 150 ml

AcoMarket va recomanda, Serul impotriva caderii parului Gerovital Tratament Expert, actioneaza la radacina firului de par, stimulandu-i cresterea si dandu-i o stralucire de invidiat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2544 Lei
Ser impotriva caderii parului Gerovital Tratament Expert 150 ml
Cantitate:


Serul impotriva caderii parului Gerovital Tratament Expert cu elementele sale nutritive - Procapil si Bio-Capigen - actioneaza la radacina firului de par stimulandu-i cresterea si dandu-i o stralucire de invidiat. Se aplica la radacina parului umed proaspat spalat si nu se clateste.

Adauga opinia ta

Pret 25,44 Lei
Brand GEROVITAL
Tip produs SER
Tip par USCAT
Cantitate 101 - 250 ml
Beneficiu ANTI-CADERE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.