Cosul meu

0

Gel dus Nivea Men Active Clean 250 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus Nivea Men Active Clean, cu formula sa inovatoare cu Carbune Activ curata pielea in profunzime fara a o usca.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Gelul de dus Nivea Men Active Clean cu formula sa inovatoare cu Carbune Activ curata pielea in profunzime fara a o usca. Are un parfum masculin discret. Marca Nivea s-a straduit de la inceput sa creeze produse de calitate si accesibile ca pret, pentru ingrijirea pielii. Aceasta traditie continua si in ziua de astazi. Firma lanseaza pe piata o paleta larga de produse de foarte buna calitate. In portofoliul sau gasim creme pentru ten, lapte de corp, deodorante, dar si multe altele.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand NIVEA
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.