Cosul meu

0

Pasta de dinti organica Rose Rio Relax 65 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti organica Rose Rio Relax, contine apa organica de lavanda si ulei de menta, ingrediente ce au un efect anti-inflamator si racoritor pentru dinti si gingie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei
Pasta de dinti organica Rose Rio Relax 65 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Pasta de dinti organica Rose Rio Relax contine apa organica de lavanda si ulei de menta, ingrediente ce au un efect anti-inflamator si racoritor pentru dinti si gingie. Un alt ingredient pe care il contine pasta de dinti Rose Rio Relax este xylitolul, care cu efectul sau anti-carie combate senzatia de gura uscata si ajuta la obtinerea unei respiratii proaspete. Nu contine fluor, parabeni sau zahar.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand ROSE RIO
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.