Cosul meu

0

Detergent de vase Nonna Aceto 4l

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Nonna Aceto, are o formula concentrata, indeparteaza grasimea, crustele si grasimea arsa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1950 Lei


Detergent de vase Nonna Aceto, cu formula sa concentrata este uimitor de eficient in curatarea uleiului, grasimilor, resturilor de alimente si incrustatiilor carbonizate. Nonna Aceto se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor.

Adauga opinia ta

Pret 19,50 Lei
Brand NONNA
Forma LICHID
Cantitate 3.1L - 4L
Parfum FRESH
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.