Cosul meu

0

Detergent wc Sano Toilet Cleaner 750 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru toaleta Sano Toilet Cleaner, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza toaleta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Detergent wc Sano Toilet Cleaner 750 ml este un produs creat special pentru curatarea toaletei, care indeparteaza 100% piatra. Dezinfecteaza, indeparteaza petele, distruge microbii si bacteriile, lasand in urma un parfum proaspat. Datorita design-ului recipientului, Sano Toilet Cleaner solutia ajunge cu usurinta chiar si in locurile greu accesibile, reusind o curatenie impecabila a vasului de toaleta. De asemenea, recipientul este creat impotriva accesului copiilor.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.