Cosul meu

0

Sampon Dove Nutritive Solutions Colour Care 250 ml

AcoMarket va recomanda samponul Dove Nutritive Solutions Colour Care cu noua formula Colour Revitaliser, ajuta la pastrarea culorii pana la opt saptamani.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

922 Lei


Sampon Dove Nutritive Solutions Colour Care 250 ml este creat special pentru parul vopsit, cu noua formula Colour Revitaliser ajuta la pastrarea culorii pana la opt saptamani. Parul devine astfel mai frumos, matasos si usor de pieptanat, indiferent de ce culoare alegi. Se aplica pe parul umed, samponati apoi clatiti.

Adauga opinia ta

Pret 9,22 Lei
BRAND DOVE
Tip produs SAMPON
Pentru ADULTI
Tip par VOPSIT
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.