Cosul meu

0

Hartie igienica Zewa Deluxe Piersica 3 straturi 8/set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Zewa Deluxe Piersica 3 straturi 8/set, o hartie igienica delicata, in 3 straturi, cu parfum delicat de fructe proaspete.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei


Hartia igienica Zewa Deluxe Piersica, are un parfum delicat de fructe proaspete. Hartia delicata, dar rezistenta, de culoarea piersicii emana un parfum de piersica ce umple atmosfera cu o senzatie aparte. Imbunatatita acum cu pernute confortabile, iti ofera o senzatie de ingrijire atenta si delicata. Rola groasa si compacta in 3 straturi confera delicatete si rezistenta. Acum cu noul Zewa Aqua Tube, singurul tub dizolvabil!

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand ZEWA
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum FRUCTAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.