Cosul meu

0

Scutece copii Pampers Active Baby Dry nr. 2 17 buc./set

AcoMarket va recomanda, scutecele Pampers Active Baby Dry, cu un nou strat absorbant, textura speciala si un interior ce retine in siguranta umezeala.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei
Scutece copii Pampers Active Baby Dry nr. 2 17 buc./set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Scutecele Pampers Active Baby Dry au un nou strat absorbant cu textura speciala si un interior ce retine in siguranta umezeala. Prin tehnologia cu Micro Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, acestea ofera protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii. Fixarea elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la formele si miscarile copilului pentru o ajustare perfecta in orice pozitie. Scutecele Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil. Produsul nu contine bumbac. Microporii lasa aerul proaspat sa patrunda in scutec si aerul umed din interior sa iasa, pentru ca pielea sa ramana uscata.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand PAMPERS
Tip SCUTECE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.