Cosul meu

0

Tableta rezervor wc Aktiv marin 50gr

AcoMarket va recomanda Aktiv tableta rezervor wc Marin 50 gr, un produs anticalcar pentru bazinul toaletei, curata si igienizeaza.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Tableta rezervor wc Aktiv marin 50gr
Cantitate:


Tableta rezervor wc Aktiv marin 50 gr este un produs anticalcar pentru bazinul toaletei coloreaza apa in albastru, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza toaleta, curata murdaria in locurile greu accesibile apa vine igienizata inca din bazinul toaletei si sunt igienic de folosit. Tableta rezervor wc Aktiv marin 50 gr sunt ambalate in celofan solubil in apa.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand AKTIV
Forma SOLID
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.