Cosul meu

0

Rezerva aparat electric Air Wick Mystical Garden 19ml

AcoMarket va recomanda Air Wick rezerva odorizant electric, prin noua tehnologie Life Scents Collection, permite difuzarea simultana a 3 arome care se pot percepe individual in colturi diferite ale incaperii, creand o atmosfera placuta si parfumata in caminul dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1322 Lei


Air Wick rezerva odorizant electric, prin noua tehnologie Life Scents Collection, permite difuzarea simultana a 3 arome care se pot percepe individual in colturi diferite ale incaperii, creand o atmosfera placuta si parfumata in caminul dumneavoastra. Odorizantul Air Wick Mystical Garden imbina esentele de trandafiri infloriti si zmeura coapta, la care se adauga delicioasele arome de bezele moi, deci va puteti asigura ca in camin miroase intotdeauna proaspat si imbietor, precum si ca veti crea atmosfera perfecta pentru a va imbunatati starea de spirit. Air Wick rezerva odorizant electric trebuie depozitat intr-un loc racoros, in pozitie verticala pentru a evita scurgerile. Nu asezati pe lemn, suprafete lustruite sau vopsite. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta.

Adauga opinia ta

Pret 13,22 Lei
Brand AIR WICK
Tip SPRAY
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.