Cosul meu

0

Sampon Nivea Men Cool Fresh Menthol anti-matreata 400 ml

AcoMarket va recomanda, samponul Nivea Men Cool Fresh cu formula speciala anti-matreata, are o aroma energizanta de menthol.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1900 Lei


Samponul Nivea Men Cool Fresh contine o formula speciala anti-matreata si are o aroma energizanta de menthol. Are in compozitie agenti de tratament pentru pielea scalpului lasand firul de par curat si matasos. Efect revigorant garantat.

Adauga opinia ta

Pret 19,00 Lei
Brand NIVEA
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EL
Tip par NORMAL
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu HIDRATARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.