Cosul meu

0

Manusi unica folosinta rezistente Fino marimea L

AcoMarket va recomanda, manusile de unica folosinta Fino marimea L ,sunt foarte rezistente si se folosesc pentru uz casnic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

890 Lei
Manusi unica folosinta rezistente Fino marimea L
Cantitate:


Manusile de unica folosinta Fino marimea L sunt foarte rezistente si se folosesc pentru uz casnic. Protejeaza mainile de solutii care ataca pielea, detergenti puternici, microbi, substante chimice si previn leziunile mecanice ale pielii. Se pot folosi in gospodarie sau la gradinarit. Produsul contine latex, care poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Adauga opinia ta

Pret 8,90 Lei
Brand FINO
Tip MANUSI
Bucati/set 1 / SET

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.