Cosul meu

0

Vopsea de par L’Oreal Excellence Creme 10.21 blond foarte deschis

AcoMarket va recomanda vopsea de par L’Oreal Excellence Creme 10.21 blond foarte deschis, o vopsea crema cu tripla actiune de protectie, acopera 100% firele albe, pentru o culoare de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2300 Lei


Vopsea de par L’Oreal Excellence Creme 10.21 blond foarte deschis are o formula crema, ce contine pro-keratina, ceramida si ionene G, trei ingrediente active, ce ofera tripla protectie si o colorare perfecta. Acopera in mod optim firele albe, este bogata in nuante, hraneste si revigoreaza intreg firul de par, ingrijindu-l intens timp de 6 saptamani.

Adauga opinia ta

Pret 23,00 Lei
Brand L'OREAL
Culoare BLOND

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.