Cosul meu

0

Insecticid Sano K600+aerosol 500ml molii+insecte

AcoMarket va recomanda insecticidul Sano K600+aerosol 500ml molii+insecte, un insecticid cu formula uscata si actiune directa pe covoare, tesaturi, carti, debarale.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2037 Lei
Insecticid Sano K600+aerosol 500ml molii+insecte
Cantitate:


Insecticid Sano K600+aerosol 500ml molii+insecte este un insecticid cu formula uscata si actiune directa pe covoare, tesaturi, carti, debarale. Pentru exterminarea moliilor se evacueaza sifonerul si se pulverizeaza in interiorul acestuia. Pentru exterminarea moliilor din carti, se muta cartile pentru a crea un spatiu necesar pulverizarii. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 20,37 Lei
Brand SANO
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.