Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Nivea Fresh Active 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray pentru barbati Nivea Fresh Active, ofera 48h protectie eficienta impotriva transpiratiei, prin urmare, pielea subratului este revigorata, placut parfumata si protejata impotriva umezelii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

782 Lei
Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Nivea Fresh Active 150ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Nivea Fresh Active 150ml, este un deodorant ce ofera 48h protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, improspateaza pielea cu un parfum fresh, masculin, modern. Te vei putea bucura de tinutele preferate, avand la dispozitie protectie antiperspiranta imbatabila.

Adauga opinia ta

Pret 7,82 Lei
Brand NIVEA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.