Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Rexona Invisible B & W Diamond 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Rexona Invisible B & W Diamond, contine o formula speciala, care impiedica aparitia urmelor albe si galbene pe haine si ofera protectie de lunga durata impotriva transpiratiei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Deodorant antiperspirant spray Rexona Invisible B & W Diamond 150ml este primul deodorant cu protectie 48h impotriva transpiratiei care nu lasa pete albe pe hainele de culoare inchisa si previne aparitia petelor galbene pe hainele de culoare deschisa. Parfum natural, elegant. Fara alcool si coloranti.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.