Cosul meu

0

Gel curatare wc Net Disincrostante 700 ml

AcoMarket va recomanda gelul pentru curatarea toaletei Net Disincrostante, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza toaleta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1551 Lei


Gel curatare toaleta Net Disincrostante 700 ml este un produs ce actioneaza eficient asupra depunerilor de piatra din interior vasului de toaleta. Dezinfecteaza, indeparteaza petele, distruge microbii si bacteriile, lasand in urma un parfum proaspat. Gel curatare toaleta Net Disincrostante 700 ml, curatarea toaletei este usor de folosit datorita formei recipientului care poate fi pozitionat pe margine interioara a vasului de toaleta. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 15,51 Lei
Brand ALTELE
Forma GEL
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.