Cosul meu

0

Balsam de buze Nivea Cherry

AcoMarket va recomanda, balsamul de buze Nivea Cherry, cu o formula inovativa ofera buzelor o hidratare de durata, invaluindu-le cu o aroma delicata de cirese.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei


Balsamul de buze Nivea Cherry cu o formula inovativa ofera buzelor o hidratare de durata, invaluindu-le cu o aroma delicata de cirese. Lasa buzelor o culoare glossy discreta si le rasfata cu o stralucire fina.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand NIVEA
Tip ten USCAT
Pentru PENTRU EA
Utilizare ZI
Cantitate Nu
Tip produs BALSAM

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.