Cosul meu

0

Solutie curatare universala Sano Spray & Wipe rezerva 500 ml

AcoMarket va recomanda, solutia de curatare universala Sano Spray & Wipe, este un detergent universal care curata cu succes murdaria si grasimea usoara de pe orice fel de suprafata lavabila.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei


Solutia de curatare universala Sano Spray & Wipe este un detergent universal care curata cu succes murdaria si grasimea usoara de pe orice fel de suprafata lavabila. Nu necesita clatire si se poate utiliza pentru ceramica, marmura, faianta, robinete, email, plastic sau oricare alt fel de suprafata.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.