Cosul meu

0

Folie de plastic Fino 20 m

AcoMarket va recomanda folie plastic Fino 20 m, este ideala pentru acoperirea, ambalarea, congelarea si depozitarea alimentelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

411 Lei


Folie de plastic Fino 20 m este ideala pentru acoperirea, ambalarea, congelarea si depozitarea alimentelor. Prin inchidere etansa, pastreaza prospetimea si aromele alimentelor. Este potrivita pentru toate tipurile de alimente proaspete sau cu grasimi, exceptand grasimile pure, uleiurile si alimentele pastrate in ulei. A nu se folosi in cuptorul cu microunde. Aceasta folie este ambalata in cutie, fiind mult mai usor de folosit.

Adauga opinia ta

Pret 4,11 Lei
Brand FINO
Tip produs FOLIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.