Cosul meu

0

Detergent de vase Exo Hydrobalsam Chamolile 450ml

AcoMarket va recomanda, detergentul pentru vase Exo Hydrobalsam Chamolile 450ml, este un degresant ce curata eficient murdaria de pe vase.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

570 Lei


Detergentul pentru vase Exo Hydrobalsam chamolile, este un detergent degresant ce curata eficient murdaria de pe vase. Contine balsam pentru a nu lasa mainile uscate si are un pH neutru. Aroma delicata, impreuna cu ingredientele cosmetice pentru piele sensibila au grija de mainile tale. Indeparteaza grasimea de pe vase si in acelasi timp protejeaza mainile. Recomandat persoanelor cu alergii si piele sensibila.

Adauga opinia ta

Pret 5,07 Lei
Brand EXO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FLORAL
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.