Cosul meu

0

Detergent pardoseli Cif Oxy Lavanda 1l

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli Cif Oxy Lavanda, un produs destinat curatarii tuturor tipurilor de pardoseli si suprafete lavabile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1050 Lei
Detergent pardoseli Cif Oxy Lavanda 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Cif Oxy Lavanda este un produs destinat curatarii tuturor tipurilor de pardoseli si suprafete lavabile. Datorita tehnologiei sale "Brilliance Plus" Cif iti ofera o stralucire deosebita. Curata si protejeaza podelele lavabile. Formula speciala indeparteaza murdaria fara a lasa urme, reda stralucirea suprafetelor lasand un parfum intens.

Adauga opinia ta

Pret 10,50 Lei
Brand CIF
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.