Cosul meu

0

Detergent pardoseli Asevi portocale 1l

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli Asevi portocale 1l, un produs foarte concentrat, parfumeaza, dezinfecteaza, protejeaza si da stralucire.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1310 Lei
Detergent pardoseli Asevi portocale 1l
Cantitate:


Detergent pardoseli Asevi portocale 1l este un produs foarte concentrat, parfumeaza, dezinfecteaza, protejeaza si da stralucire. Detergent pardoseli Asevi portocale 1l indicat pentru toate tipurile de pardoseli, mozaic, faianta, gresie, ceramica. Detergentul de portocala de la Asevi fabricat in Spania, este recunoscut pentru mirosul placut, puternic, persistent peste 48h, este ambalat la 1 litru, dezinfecteaza si protejeaza suprafata.

Adauga opinia ta

Pret 13,01 Lei
Brand ASEVI
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.