Cosul meu

0

Aparat de ras Gillette Blue 3

AcoMarket va recomanda, aparatul de ras Gillette Blue 3, asigura un barbierit fin si delicat la un pret foarte avantajos.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

450 Lei


Aparatul de ras Gillette Blue 3 asigura un barbierit fin si delicat la un pret foarte avantajos. Este prevazut cu o banda de lubrifiant pentru o alunecare usoara, cele 3 lame si capul pivotant fiind atuurile unui barbierit eficient. Manerul cu insertii din cauciuc faciliteaza o utilizare facila. Nu lasati la indemana copiilor. Pret per bucata.

Adauga opinia ta

Pret 4,50 Lei
Brand GILLETTE
Tip produs APARAT RAS
Pentru PENTRU EL
Tip ten MIXT
Nr. lame 3

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.