Cosul meu

0

Detergent gresie, piatra si granit Pronto 5 in 1 750 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru gresie, piatra si granit Pronto 5 in 1 750 ml, un detergent cu sapun, destinat curatarii suprafetelor delicate, gresie, piatra si granit.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1552 Lei


Detergent gresie, piatra si granit Pronto 5 in 1 750 ml este un detergent cu sapun, destinat curatarii suprafetelor delicate, gresie, piatra si granit. Pronto 5 in 1 ingrijeste, curata suprafetele, indeparteaza praful, lasandu-le fara urme si reziduuri, redand stralucirea naturala. Formula 5 in 1 curata, reda stralucirea, ingrijeste, indeparteaza praful, nu lasa urme.

Adauga opinia ta

Pret 15,52 Lei
Brand PRONTO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.