Cosul meu

0

Spray baie Cif Ultra Anticalcare 750 ml

AcoMarket va recomanda spray-ul pentru baie Cif Ultra Anticalcare, un produs creat special pentru curatarea suprafetelor din baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Spray baie Cif Ultra Anticalcare 750 ml este un produs creat special pentru curatarea suprafetelor din baie. Indeparteaza usor depunerile de piatra si urmele lasate de apa, lasand baia si dusul stralucind de curatenie si fara urme. Indeparteaza urmele dificile de calcar, sapun intarit si sebum corporal, redand stralucirea suprafetelor. Nu lasa urme.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand CIF
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.