Cosul meu

0

Crema de curatat Cif Pink Flower 500 ml

AcoMarket va recomanda crema de curatat Cif Pink Flower, un produs de curatat pentru suprafete dure, elimina eficient toate tipurile de murdarie dificila atat din bucatarie cat si din baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei
Crema de curatat Cif Pink Flower 500 ml
Cantitate:


Crema de curatat Cif Pink Flower 500 ml este un produs de curatat pentru suprafete dure, elimina eficient toate tipurile de murdarie dificila atat din bucatarie cat si din baie. Formula sa are la baza milioane de microparticule care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza fara efort, protejand in acelasi timp suprafetele.

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand CIF
Forma CREMA
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.